Medicijnen online bestellen – Fimea Englanti Dingen om te weten voordat u dit krijgt

Medicijnen online bestellen – Fimea Englanti Dingen om te weten voordat u dit krijgt

InhoudsopgaveDe definitieve gids voor risico’s van het kopen van medicijnen via internet – nidirectDe 7-seconden truc voor veiligheid en effectiviteit van zelfbeheerde medicatie-abortus …

Naarmate meer mensen internet gebruiken om hun welzijnsproblemen te begrijpen, bladeren sommigen ook op internet om medicijnen op recept te krijgen. Veel internetsites die medicijnen aanbieden, worden echter niet aangemeld als drogisterijen, dus het verwerven van hen is mogelijk gevaarlijk. Geneeskunde, zoals viagra voor erectiestoornissen, evenals de cholesterolverlagende medicatie Lipitor (atorvastatine), wordt vaak goedkoop online op de markt gebracht, evenals zonder een recept of de begeleiding van een farmacoloog.

Hun steun over de vraag of een medicijn geschikt is voor u, de dosering, haalbare negatieve effecten, evenals elk type onveilige interacties met verschillende andere medicijnen is belangrijk. Medicatie van een niet -geregistreerde site kan bovendien onveilig zijn voor uw gezondheid en welzijn, omdat het verouderd, verdund of nep kan zijn. Voor medicijnen voor alleen recept moet een op internet apotheek een wettig geldig recept ontvangen voordat het medicijn wordt verstrekt.

U kunt het recept zelf uploaden als u wilt, maar een e -mailrecept is niet genoeg. Zodra het recept is gekregen, kan de medicatie worden verstrekt en ook naar u verzonden. Sommige websites bieden voorschrijfoplossingen, waarbij u een op internetbeoordeling hebt en ook een recept wordt verzonden naar een apotheek voor het verstrekken.

De vrijwillige General Pharmaceutical Council (GPH, C) Internet Drug Store Logo System bepaalt echte online drogisterijen die zich daadwerkelijk hebben aangemeld bij het plan, dus u kunt er zeker van zijn dat u veilige en ook echte medicijnen online koopt. U kunt ook gebruik maken van de GPH, het register van C om te controleren of een site wordt gerund door een ondertekende drogisterij die aan de Britse vereisten voldoet en ook wettelijk toegestaan ​​is om medicijnen op de markt te brengen aan het grote publiek. Dit zijn enkele van de punten om naar uit te letten: uw medicijn voortdurend verkrijgen bij een drogisterij of een gerenommeerde elektrische uitlaatklep. Het geneesmiddel is misschien niet ideaal voor u en kan onaangename neveneffecten of ernstige welzijnsrisico’s veroorzaken.

Nepmedicatie kan uw welzijn daadwerkelijk letsel veroorzaken. Laat u niet aangetrokken worden door “spam” -mails die economische geneeskunde bevorderen. Als iets er te geweldig uitziet om echt te zijn, is het meestal dat. Zoek naar het logo van de webapotheek wanneer u online medicatie krijgt, of controleer het GPH, C -register. U kunt ook de inschrijvingsstatus van de farmacoloog inspecteren door te zoeken naar de naam en ook https://ed-nederland.com/cialis-black-kopen/ adres van de apotheek die de website runt, omdat deze moet worden aangesloten op een “traditionele” drogisterij.

The Ultimate Guide to Take Back Program – ND Attorney General

Wat u in het artikel verkrijgt, kan nep, ondermaatse of ongeautoriseerde nieuwe geneeskunde zijn, die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen. U kunt een enorme hoeveelheid details op internet ontdekken, maar hoe herkent u precies welke websites een van de meest betrouwbare zijn? Lees dit online overzicht van het gebruik van het net van Learn My Way, dat richtlijnen heeft over hoe u op internet kunt bladeren voor welzijnsdetails, uw zelfvertrouwen ontwikkelt en u laat zien hoe u online veilig kunt zijn.

Het is noodzakelijk om een ​​uitstekende behandeling te volgen bij het online verwerven van medicijnen, vooral als de medicatie alleen beschikbaar is bij een apotheek. Als u medicijnen op internet krijgt, kunt u uzelf een grote dreiging van schade aanbrengen. Verschillende websites verkopen medicijnen online voort uit buiten het VK en worden niet beheerd door de Britse autoriteiten.

Als u medicijnen krijgt zonder een geschikte expert in de gezondheidszorg te raadplegen, loopt u het risico te worden geleverd met medicijnen die niet veilig of niet eens zijn voor u om te nemen. Geneesmiddelen die online worden gekocht, voldoen mogelijk niet aan de Britse regels en hoogwaardige normen.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *